Finclub Étrendkiegészítők - Házhozpatika webáruház és egészségügyi információk

 Keresés 
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Finclub Étrendkiegészítők

Keresse a finn termékeket a termékek A-Z menűben!


Finclub termékek


Miért Finclub a nevük?
A finnországi Hankintatukku Oy gyógyszergyár temékeit forgalmazzák.


A finn Hankintatukku Oy gyógyszergyár
Székhelye Helsinkiben található. Az étrend-kiegészítők területén a világ élmezőnyébe tartozik, több mint 80 országba exportálja termékeit, a Finn Ipari és Kereskedelmi Minisztérium díjának viselője.  A termékek gyógynövény alapanyagait is maga a finn gyógyszergyár termeszti illetve gyűjti be, kizárólag ökológiailag teljesen tiszta érintetlen környezetből, a legmagasabb egészségügyi szabványoknak megfelelően. A cég termékei akkreditált laboratóriumokban kerülnek elbírálásra, az eredményeket pedig Finnország Nemzeti Egészségügyi Tanácsa felügyeli.

A termékek összetétele egyedülálló
A Hankintatukku Oy kutatásainál felhasználja a világ tudományos adatbázisait és a legújabb ismereteit. Ezeket kombinálja a bevált, több ezer éves természetes gyógymódokkal.

A minőség forrása a biogazdálkodással előállított gyógynövények, - a tiszta finn természet.
A finn természet tisztaságának és a hosszantartó napsütéses sarkvidéki nappaloknak köszönhetően optimális feltételeket teremt a magas hatóanyag-tartalmú egyedülálló gyógynövények termesztéséhez. A gyógynövénykivonatok, alapanyagok és termékek többszörös ellenőrzésen mennek keresztül.

A gyártási folyamat megfelel a GMP szabványainak
(Good Manufacturing Practice - a jó termelés gyakorlata)
A termékek megfelelnek a minőségükre vonatkozó legmagasabb követelményeknek és a gyártásukra vonatkozó legszigorúbb előírásoknak.A termékgyártás minden folyamata szigorú felügyelet alatt történik, az alapanyagok kiválaszásától a végtermékig többszörös minőségi ellenőrzésen kell átjutnia.

A Hankintatukku Oy cég összes termékét Finnországban gyártja és csomagolja.
A termék nem kerülhet ki a raktárból, amíg nem kapja meg a minőségellenőrzés engedélyét. Ezt csak akkor kaphatja meg, ha megvan az összes laboratóriumi eredmény és a termék megfelel a kívánt paramétereknek. A címkén feltüntetett összetétel és hatóanyag-tartalom milliomod grammnyi pontossággal.megfelel a valóságnak.

A növények termesztése és begyűjtése megfelel a GAP szabványainak.
(Good Agricultural Practice - a jó mezőgazdaság gyakorlata)
Ez "forradalmat" jelent az olyan növények termesztésében, amelyek a későbbiekben étrend-kiegészítők gyártásához lesznek felhasználva. Gyártónk, a Hankintatukku azon kevés európai cég egyike, amely megfelel a GAP szabványainak és ültetvényein használni tudja ezt a forradalmi újítást. A GMP a termék gyártási folyamatát felügyeli, a GAP a gyártásához felhasznált növények minőségét felügyeli és biztosítja. A növény a magtól az aratásig szigorú kontrol alatt áll, így biztosak lehetünk benne, hogy olyan növények kerülnek feldolgozásra,  amelyeket permetszerek felhasználása nélkül termesztünk, kézzel gyűjtünk be abban az időszakban, mikor hatóanyagtartalmuk a legmagasabb ökológiailag tiszta területeken vegyi anyagok felhasználása nélkül termesztünk nagyon kíméletesen rögtön begyűjtésük után dolgozunk fel, hogy ne veszítsenek értékükből.


AAA nemzetközi minősítés
A létező legmagasabb minőségi elismerés
Finclub certifikációk
ISO, TÜV, SÜD
GMP tanusítvány
Good Manufacturing Practice
A jó termelés gyakorlata
GMP tanusítvány 2.
Good Manufacturing Practice
A jó termelés gyakorlata
Felíratkozás Hírlevélre

Ügyfélszolgálat
Rendelhet telefonon is
Ügyfélszolgálat
munkanapokon 9-17 h.

06-30-266-5524

Szállítási határidő:
Általában 1 munkanap.


A kiszállítás kérhető
- Lakcímre

- Munkahelyre
- Postán maradóra
- MOL benzinkútra

- COOP üzletekbe

Szállítási díj országosan:
csak 490- Ft !

10.000- Ft feletti vásárlásnál

0- Ft ingyenes !


Ha levelet akar nekünk írni
Kattintson ide: > LEVÉLÍRÁS


Figyelem: a "Tudástár" "Kapcsolódó hatóanyagok" "Kapcsolódó termékek" "Kapcsolódó cikkek" "Kulcsszavak" fülek alatt felsorolt pontok nem tekinthetők a részünkről tett egészségre vonatkozó állításnak. Egyrészt a Google kereső robotokkal, másrészt a látogatóinkkal való jobb navigációs kommunikációra szolgálnak. A kapcsolódó témaköröket ismeretbővítés céljából közöljük, azok a linkekre kattintva elolvashatók. Az orvosi cikkek menűpont alatt tudományos kutatási eredményekről, orvosi tapasztalatokról olvashat publikációkat. Felhívjuk az olvasók (Vásárló) figyelmét, hogy az itt nyert információk nem tekinthetők a részünkről tett semmilyen egészségre vonatkozó állításnak, és nem tekinthetők semmilyen étrend-kiegészítő termék vagy hatóanyag reklámjának. Az ismeretbővítés nem helyettesíti az orvosi kezelést, betegség esetén forduljon orvoshoz. Az öngyógyítás, az öndiagnózis veszélyeket rejt magában, a helyes táplálkozásról, követendő életmódról, étrend-kiegészítők szedéséről orvosával konzultáljon. A "Terméktájékoztatókban" a gyártók, forgalmazók által rendelkezésünkre bocsátott termékinformációs adatok olvashatók. Mindezen információkból laikusok által levont téves következtetésekért, illetve vásárlóink öngyógyító törekvéseiért, az abból eredő esetleges egészségi károsodásért felelősséget nem vállalunk. Elhárítunk minden felelősséget és kárigényt az étrend-kiegészítő termékek szedésétől elvárt bármiféle pozitív hatás elmaradásáért, különös tekintettel a betegségben szenvedő vásárlókra, valamint a fogyókúrás" (fogyókúrát támogató) és az ún. "potencianövelő" "vágyfokozó" (afrodiziákumokat tartalmazó) termékcsoportokra. Minden ember önálló biokémiai-fiziológiai-egészségi potenciállal rendelkezik, bármely ember eltérően reagálhat ugyanarra az anyagra, mint más fogyasztók, sőt ugyanaz a személy ugyanarra az anyagra is különbözőképpen reagálhat egy másik időpontban. Ezen elvárt pozitív hatások elmaradása nem tekinthető a termék hibájának, ha a termék hatóanyag-összetétele megfelel annak, amelyet a termékoldalon a "Terméktájékoztatóban" megismert a Vásárló. Továbbá az étrend-kiegészítőknek semmiféle egészségre gyakorolt hatás nem tulajdonítható, emiatt minden termékoldalunkon felhívjuk a Vásárló figyelmét arra, hogy betegség esetén forduljon orvoshoz. Termékeink minősége teljesen megbízható és kimagaslóan magas, azokat az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet is notifikálta, és zöldpipával látta el. 
Az étrenkiegészítők (táplálék-kiegészítők) fogyasztása nem helyettesítheti a rendszeres testmozgást, a változatos kiegyensúlyozott táplálkozást, és az egészséges életmódot. Betegség esetén forduljon orvoshoz.
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz