Idegeség, szorongás, lámpaláz, figyelemzavar, - Házhozpatika webáruház és egészségügyi információk

 Keresés 
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Idegeség, szorongás, lámpaláz, figyelemzavar,

Szorongás, feszültség, lámpaláz, figyelemzavar, idegesség,


Orvosi cikk

"A zab, de kiváltképpen a zabcsíra nagy mennyiségben tartalmaz béta-glukánokat (komplex szénhidrátok, melyek az immunrendszer speciális aktivitását biztosítják). Továbbá gazdag avenanthramid antioxidáns-vegyületben, mely védi a sejtmembránt és gátolja a LDL koleszterin lerakódását az érfalakon. A zabcsírából származó kivonat sok más nélkülözhetetlen, biológiailag aktív anyag forrása (pl. C,E,B vitamint, mangánt, cinket, szelént, kalciumot, foszfort, magnéziumot, vasat, aminosavakat, rutint tartalmaz). Például már  a mangán hiánya is fejfájást, ingerültséget, figyelemzavart okoz.
Saját praxisomban sikeresen alkalmaztam depresszív színezetű hangulatzavar, szorongás kezelésére. Eredményes volt a stressztűrő képesség növelése esetén is. Hiperaktív gyermekek kezelése során jelentősen javult a gyermekek figyelme, türelme, csökkentek az agresszív kirohanások. A szülők örömmel tájékoztattak, hogy a gyermekük alvása is javult, több esetben még az éjszakai ágybavizelés megszűnését is konstatálták. Egy gyermek esetében, aki csak speciális gyógypedagógiára járt, sem saját megérzésem, sem a pszichológiai szakvélemény alapján nem sok reményt láttam a normál közösségbe való beilleszkedésre. De fél év
kezelés után zökkenőmentesen átkerült a normál iskolába. A zabcsíra-kivonat további jó tulajdonsága, hogy nem okoz álmosságot, oldja a lámpalázat, enyhíti a kimerültség érzetet."


Dr. Tihanyi István orvos, természetgyógyász cikkéből

Kapcsolódó hatóanyagok
több információért kattintson a linkre


- Zabcsíra kivonat

Felíratkozás Hírlevélre

Figyelem: a "Tudástár" "Kapcsolódó hatóanyagok" "Kapcsolódó termékek" "Kapcsolódó cikkek" "Kulcsszavak" fülek alatt felsorolt pontok nem tekinthetők a részünkről tett egészségre vonatkozó állításnak. Egyrészt a Google kereső robotokkal, másrészt a látogatóinkkal való jobb navigációs kommunikációra szolgálnak. A kapcsolódó témaköröket ismeretbővítés céljából közöljük, azok a linkekre kattintva elolvashatók. Az orvosi cikkek menűpont alatt tudományos kutatási eredményekről, orvosi tapasztalatokról olvashat publikációkat. Felhívjuk az olvasók (Vásárló) figyelmét, hogy az itt nyert információk nem tekinthetők a részünkről tett semmilyen egészségre vonatkozó állításnak, és nem tekinthetők semmilyen étrend-kiegészítő termék vagy hatóanyag reklámjának. Az ismeretbővítés nem helyettesíti az orvosi kezelést, betegség esetén forduljon orvoshoz. Az öngyógyítás, az öndiagnózis veszélyeket rejt magában, a helyes táplálkozásról, követendő életmódról, étrend-kiegészítők szedéséről orvosával konzultáljon. A "Terméktájékoztatókban" a gyártók, forgalmazók által rendelkezésünkre bocsátott termékinformációs adatok olvashatók. Mindezen információkból laikusok által levont téves következtetésekért, illetve vásárlóink öngyógyító törekvéseiért, az abból eredő esetleges egészségi károsodásért felelősséget nem vállalunk. Elhárítunk minden felelősséget és kárigényt az étrend-kiegészítő termékek szedésétől elvárt bármiféle pozitív hatás elmaradásáért, különös tekintettel a betegségben szenvedő vásárlókra, valamint a fogyókúrás" (fogyókúrát támogató) és az ún. "potencianövelő" "vágyfokozó" (afrodiziákumokat tartalmazó) termékcsoportokra. Minden ember önálló biokémiai-fiziológiai-egészségi potenciállal rendelkezik, bármely ember eltérően reagálhat ugyanarra az anyagra, mint más fogyasztók, sőt ugyanaz a személy ugyanarra az anyagra is különbözőképpen reagálhat egy másik időpontban. Ezen elvárt pozitív hatások elmaradása nem tekinthető a termék hibájának, ha a termék hatóanyag-összetétele megfelel annak, amelyet a termékoldalon a "Terméktájékoztatóban" megismert a Vásárló. Továbbá az étrend-kiegészítőknek semmiféle egészségre gyakorolt hatás nem tulajdonítható, emiatt minden termékoldalunkon felhívjuk a Vásárló figyelmét arra, hogy betegség esetén forduljon orvoshoz. Termékeink minősége teljesen megbízható és kimagaslóan magas, azokat az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet is notifikálta, és zöldpipával látta el. 
Az étrenkiegészítők (táplálék-kiegészítők) fogyasztása nem helyettesítheti a rendszeres testmozgást, a változatos kiegyensúlyozott táplálkozást, és az egészséges életmódot. Betegség esetén forduljon orvoshoz.
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz